Om oss

Velkommen til vår butikk! Vi er en spesialisert butikk for sigartilbehør med hovedkontor i Chicago, og vårt enkle mål er å hjelpe deg med å skape en utmerket sigarrøykeopplevelse. I motsetning til store og upersonlige storboksforhandlere som bærer hvert produkt under solen, fokuserer vi 100 % på sigarhumidorer og sigarrøyketilbehør. Vi kjenner våre humidorer ut og inn, og vi vil personlig hjelpe deg med å velge den perfekte slik at du kan vedlikeholde og elde sigarene dine som god vin.

Kevin - Eier og kundekonsulent

Kevin kauzlaric eier Northwoods HumidorsHei, jeg er Kevin, eieren av Northwoods Humidors og den som er ansvarlig for å sørge for at denne nettbaserte humidorbutikken er et yndet reisemål for sigarentusiaster som deg selv. Jeg er kunnskapsrik om vår linje av humidorer, og ivrig etter å svare på spørsmål du måtte ha.

Jeg er en tidligere amerikansk marinesoldat og tjenestegjorde stolt fra 1997-2001 i Yuma, AZ. Opprinnelig fra Wisconsin, kaller jeg nå Illinois hjem. Når jeg ikke jobber, liker jeg å gå på truger, padle kajakk, gå på fotturer og røyke en sigar med venner. 

Sertifisert forbrukertobakksforhandler (cct)

Kevin er en sertifisert forbrukertobakksforhandler. Han har bevist sin kunnskap i luksustobakksindustrien og representerer en veldig liten og spesiell nisje av aficionados. 

navngitt.png

For å bli sertifisert måtte Kevin bestå en rekke tester som kvalifiserte ham som ekspert i feltet. Vi er veldig glade for å feire denne prestasjonen, siden denne kunnskapen vil bli brukt hos Northwoods Humidors for å gi deg svarene du leter etter!

Mitt løfte til deg

Jeg vokste opp i Northwoods i Wisconsin, og å gå tilbake i dag for å besøke er en avslappende opplevelse som ligner på å nyte en vellagret, håndlaget sigar. Jeg bestemte meg for å kalle selskapet mitt Northwoods Humidors , for å understreke den avslappende opplevelsen av å lyse opp en god stogie. Målet mitt er å hjelpe deg med å vedlikeholde og elde sigarene dine slik at du alltid kan få en best mulig røykeopplevelse. Som enhver annen verdig hobby, er sigarrøyking en opplevelse jeg liker å slappe av. Det lar meg også dagdrømme og bli nostalgisk over fortiden. Jeg håper du finner opplevelsen din på butikken min her like avslappende og hyggelig som en sigar.

northwoods-of-wisconsin.jpg

Hvis jeg er heldig nok til å tjene din virksomhet, vil jeg gi deg den profesjonelle, raske og vennlige servicen du fortjener. Og i det usannsynlige tilfellet at noe skulle gå galt med bestillingen eller forsendelsen din, vil jeg jobbe for å løse eventuelle problemer så raskt som mulig. Fordi virksomheten min er avhengig av jungeltelegrafen, vil jeg at du skal være fornøyd med tjenesten og produktet du mottar, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å sikre at det er tilfelle – det er min personlige garanti.

Takk for muligheten til å tjene bedriften din. Jeg ønsker deg en avslappende og hyggelig sigarrøykeopplevelse!

Erica - administrativ assistent

nedlasting-4.pngHei alle sammen! Jeg er det nyeste medlemmet av Northwoods Humidors -teamet. Jeg vokste opp i en liten by i utkanten av New York City. Jeg liker alle aktiviteter som involverer å være ute og fordype meg i naturen. Snowboarding om vintrene og fotturer gjennom sommeren og høsten. Heldigvis har delstaten New York alt. Jeg leter alltid etter måter å trene mine kreative muskler på. Nylig har jeg tatt et bifag i journalistikk til god bruk i frilansskriving! 

Jeg tilbrakte en stor del av livet mitt i servicebransjen. Etter å ha administrert en populær nattklubb i Brooklyn, NY, fikk jeg jobb som eneste virtuelle administrator for Backpack Buddha, en e-handelsbutikk basert i Nepal. Som utgangspunkt for min digitale karriere fikk jeg muligheten til å bygge min kompetanse innen nettkommunikasjon og markedsføring. Nå, med Northwoods Humidors er jeg i stand til å utnytte disse ferdighetene og fortsette å vokse! Jeg føler meg allerede hjemme i dette selskapet. For tiden utvikler jeg vår virtuelle portefølje i tillegg til å bygge ut noen av Northwoods Humidors sine sosiale medieplattformer. Jeg håper å fortsette å betjene kundene våre godt samtidig som jeg skaper langvarige relasjoner med alle dere fantastiske shoppere!

Hvorfor velge en humidor fra teamet vårt?

Vi er humidoreksperter

Vi er spesialister på ETT område, og det er humidorer. De fleste av våre konkurrenter bærer hver sigar under solen, og selger tilfeldigvis noen få humidorer på siden. Ikke oss! Vi fokuserer utelukkende på humidorer og sigartilbehør slik at vi kan tilby deg enestående service og ekspertise. 

Enestående kundekonsultasjon

Vi tar enestående omsorg for kundene våre, og ønsker å opparbeide oss et rykte som et sted du kan stole på for å levere kvalitet og pålitelig service. Du må være trygg på at selskapet du kjøper fra vil støtte deg før OG etter salget, slik at investeringen din i sigarer alltid er beskyttet. Enten du er ny til å kjøpe en humidor eller kjøpe din første kvalitets humidor, vil vi svare på alle spørsmålene dine.

Problemfritt kjøp med gratis frakt på bestillinger på kr 698,99+

Til slutt vil jeg sikre at du kan kjøpe med letthet. Du trenger ikke bekymre deg for hva den endelige prisen på kjøpet blir, for jeg betaler for frakt på alle bestillinger på totalt kr 698,99 eller mer.